Weerbaar Ondernemen

maandag 24 juni 2024

The Hague Conference Centrum New Babylon Anna van Buerenplein 41a, Den Haag

Organisator

Dyami Security Intelligence

Entreekosten

395,00 €

Evenement data

Van 24 juni 2024 13:00 Tot 24 juni 2024 17:00

Een training voor veerkracht in een veranderende wereld

In een tijd vol geopolitieke verschuivingen en toenemende onzekerheden is het belangrijk om niet alleen je bedrijf maar ook je medewerkers weerbaar te maken voor de toekomst. 

​Gedurende een middag nemen onze deskundige trainers je mee in de wereld van weerbaar ondernemen. Door middel van onze aanpak wordt er gewerkt aan jouw bewustzijn op de volgende gebieden:​

Geopolitiek en de Staat van de Wereld:
Begrijp de invloed van mondiale ontwikkelingen op je bedrijfsvoering.

Weerbaarheid Opbouwen:
Maak jezelf en je organisatie veerkrachtiger tegen onverwachte uitdagingen.

Spionage Awareness:
Ontwikkel een bewustzijn rondom spionage.

Fysieke Weerbaarheid:
Verhoog jouw fysieke weerbaarheid door het leren herkennen van agressief gedrag en technieken te leren om dit gedrag effectief te de-escaleren. 

Activisme en Risk Management:
Herken en adresseer potentiële risico's van activisme en sociale onrust.

Door awareness te creëren bij jezelf of jouw collega's  ontstaat er een veilige werkomgeving waar iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. 

Deze sessies zijn interactief waarbij gebruik wordt gemaakt van case studies, groepsdiscussies en scenario's. 

​Na de training is er nog een netwerkborrel tussen 17.00 en 18.00 uur.

Over de trainers

Eric Schouten, oprichter en CEO van Dyami 

Eric werkte als liaison en inlichtingenofficier bij de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Na een carrière van 13 jaar vertrok hij om unieke, op maat gemaakte beveiligings- en inlichtingendiensten aan te bieden. Eric gelooft in samenwerking en het bundelen van expertise. Na zijn ervaringen met de aanslagen in New York tijdens 9/11, spionage en diverse terroristische complotten en aanslagen, waaronder de ramp met vlucht MH17, richtte hij Dyami op om ervoor te zorgen dat beveiligings- en inlichtingendiensten op een toegankelijke en kosteneffectieve manier beschikbaar worden gesteld.

Charlotte Bakker, Head of Training bij Dyami 

Charlotte is tevens een veelzijdige trainingsactrice bij Dyami Academy, en brengt ervaring en creativiteit mee in het verbeteren van beveiliging en bewustzijn. Met een sterke basis in theater en een achtergrond als regisseur van theatershows, weet Charlotte haar theatrale en educatieve talenten naadloos te combineren met haar inzet voor het vergroten van beveiligingsbewustzijn binnen diverse organisaties, waaronder de luchtvaartsector, bedrijven en NGO's.

Ga naar website Je verlaat deze website