Kan ik mee op een handelsmissie?

Een handelsmissie is de ideale gelegenheid om internationale contacten te leggen en ideeën uit te wisselen met andere ondernemers. Vaak gaat een minister of staatssecretaris mee. Het maakt niet uit of je onderneming groot of klein is, en of je een starter of expert bent op het gebied van internationaal ondernemen.

RVO.nl organiseert regelmatig handelsmissies. Naar alle uithoeken van de wereld, met of zonder bewindspersoon. Bekijk hier de komende handelsmissies!

Lees meer

NlinBusiness (mede)organiseert wereldwijd regelmatig ondernemersreizen, seminars, workshops en netwerkborrels. Deze zijn altijd gericht op business deals, het uitwisselen van ervaringen en het opbouwen van een eigen netwerk.

Lees meer

FME organiseert voor technologiebedrijven diverse inkomende en uitgaande missies, internationale beursdeelnames en workshops, trainingen en bijeenkomsten. Bekijk het actuele overzicht.

Lees meer

Deelnemen aan een handelsmissie met andere ondernemers uit de regio? De partners van Trade and Innovate with the Dutch organiseren regelmatig handelsmissies, beursdeelnames en seminars. Bekijk het actuele overzicht in de agenda.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie organiseert jaarlijks diverse handelsmissies, internationale beursdeelnames en bijeenkomsten. Het belangrijkste doel van deze activiteiten is om ondernemers te stimuleren en te ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland. Bekijk het actuele overzicht in de agenda.

Lees meer