Videoreeks: Zakendoen met Frankrijk

Bron:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ondernemen in Frankrijk is niet hetzelfde als in Nederland. Er gelden in Frankrijk op veel gebieden andere regels en Fransen houden er afwijkende zakelijke gewoontes op na. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpt Nederlandse ondernemers in het buitenland op weg met informatie en contacten. In onze videoreeks 'Zakendoen met Frankrijk' worden 6 onderwerpen praktisch uitgelicht. 

Frankrijk staat al jaren in de top 3 van landen waarmee Nederlandse ondernemers het meeste zaken doen. Om ondernemers die zaken (willen) doen met Frankrijk te helpen bij hun voorbereidingen op de Franse markt, heeft RVO de videoreeks 'Zakendoen met Frankrijk' gemaakt . 

Praktische informatie via YouTube

Via zijn YouTube-kanaal biedt RVO 6 video's aan met onderwerpen waarmee Nederlandse ondernemers te maken krijgen bij het  zakendoen met Frankrijk. Met een goede voorbereiding vergroten ondernemers hun kansen op de Franse markt. De volgende filmpjes helpen daarbij: 

  • De meest kansrijke sectoren in Frankrijk.
  • De meest kansrijke regio’s in Frankrijk.
  • Zo vestig je een bedrijf in Frankrijk.
  • Do's-and-don'ts bij zakendoen in Frankrijk.
  • Zo vind je een zakenpartner in Frankrijk.
  • Dit kan de Nederlandse overheid in Frankrijk voor jou betekenen.

Deze videoreeks 'Zakendoen met Frankrijk' vindt u op ons YouTube-kanaal.

Videoreeksen in ontwikkeling

Houd dit videokanaal in de gaten. Komende periode plaatsen we hier voor meer landen soortgelijke informatieve videoreeksen. Onder andere over België, Duitsland, de Verenigde Staten en China.

Download rapport Je verlaat deze website