Cursus/ training Succesvolle beursdeelname

13 december: Cursus/ training Succesvolle beursdeelname, sales pitch & social media
donderdag 13 december 2018
Mercure Hotel Zwolle – Hertsenbergweg 1
Zwolle
Organisator: 
Nederlandse Export Combinatie (NEC)
Entreekosten: 
Gratis
Voertaal: 
Nederlands
Uiterlijke aanmelding: 
zondag 18 november 2018

Volgend op de succesvolle cursussen “Beursdeelname en Beursbezoek” van de afgelopen jaren, zullen er dit najaar 3 nieuwe cursusdagen met nieuwe onderdelen worden georganiseerd in Zwolle (13 december), en daarnaast in Amersfoort (2 oktober) en Eindhoven (6 november).

ACHTERGROND:
Deze training is er vooral op gericht om de deelnemers te leren beursdeelname en beursbezoek op een professionele en adequate manier in te vullen en te organiseren. Tijdens de cursus wordt besproken hoe je de juiste beurs in het juiste land kunt kiezen, hoe u op een beurs te presenteren en gedragen, zowel als deelnemer en als bezoeker en hoe zoveel mogelijk rendement te halen uit deelname of bezoek (o.a. matchmaking, follow-up). Ook worden de belangrijke onderwerpen “sales pitch” en “social media” in dit kader uitvoerig belicht.

Bent u op zoek naar meer informatie over de cursus/training of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Marieke Kock (marieke@nec.nl) of Joost van Dam (dam@nec.nl) van de Nederlandse Export Combinatie of bel naar 033 433 0131.