InteliFresh 2019

From garden to market
vrijdag 22 februari 2019
AGRA International Fair
Plovdiv
Organisator: 
InteliAgro
Entreekosten: 
Gratis
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
vrijdag 15 februari 2019

Na het succes van 2018, organiseert InteliAgro op 22 februari 2019, ondersteund door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, InteliFresh! Deze tweede editie van InteliFresh is onderdeel van AGRA International Fair, een van de grootste economische evenementen in Zuidoost-Europa voor de agribusiness.

InteliFresh stimuleert de lange traditie van fruit- en groenteteelt in Bulgarije door Bulgaarse en internationale handelaren, logistieke ondernemingen en leveranciers samen te brengen. In 2018 werd InteliFresh bezocht door investeerders en enkele van de grootste en meest innovatieve producenten van fruit en groente in Bulgarije. Wel één op de vier van de participanten heeft op InteliFresh 2018 een deal gesloten!

Gedurende het programma zal er niet alleen aandacht worden besteed aan de kansen die de Bulgaarse markt biedt, deze worden geplaatst in de bredere context van de EU en ontwikkelingen in de agrobusiness. Daarnaast zal er uiteraard ook genoeg gelegenheid geboden worden om andere ondernemingen te spreken, bijvoorbeeld in de ‘B2B zone’.