Smart Cities-missie naar Taiwan

maandag 25 maart 2019
Taipei
Evenement data:
25-03-2019t/m 29-03-2019Taipei
Organisator: 
Utrecht Region
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Netherlands Trade and Investment Office
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
Deelname kost € 500 excl. btw, excl. reis- en verblijfkosten
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
zondag 17 februari 2019

Heeft uw bedrijf innovatieve Smart City-oplossingen? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven, steden en onderzoeks-instituten, of de markt verkennen? Ga dan van 25 tot en met 29 maart mee met de Smart Cities-missie naar Taiwan.
U bezoekt een van de grootste Smart City-evenementen in Azië: de Smart City Summit en Expo in Taiwan. Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, leidt deze missie.
De Nederlandse delegatie bestaat uit innovatieve Nederlandse bedrijven die hun export richting Taiwan en Azië willen gaan starten, of juist een extra boost willen geven. De missie staat open voor bedrijven die verschilllende innovatieve stedelijke oplossingen hebben ontwikkeld en focust zich specifiek op bedrijven met slimme oplossingen/services op het gebied van smart mobility, smart healthcare en smart environment.
Een bezoek aan de Smart City Summit is onderdeel van de missie. Meer dan 30.000 bezoekers ontmoeten elkaar tijdens dit evenement met zijn vele forums, matchmaking en netwerkevenementen.

Type activiteit: 
Sectoren: 
Land (locatie evenement): 
Taiwan
Werelddeel: 
Azië