E-book: Duurzame logistiek in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

Bron:

NLinBusiness Istanbul Chamber of Commerce Netherlands Business Council UAE (NBC UAE) Netherlands France Chamber of Commerce (NFCC) Businessclub Deutschland-Niederlande München (BCDN München)

E-book: Duurzame logistiek in Europa, het Midden-Oosten en Afrika 

Heb jij interesse in zakendoen op het gebied van duurzame logistiek? Dan ben je in goed gezelschap, veel Nederlandse ondernemers en bedrijven hebben hun weg al gevonden naar duurzame logistiek markt. Ben je op zoek naar een praktisch e-book om je op weg te helpen? In dit gratis e-book vind je praktische en compacte informatie over zakendoen op het gebied van duurzame logistiek. Wat zijn interessante marktkansen? En wat is er belangrijk om te weten op het gebied van wet- en regelgeving? Deze vragen en meer vind je beantwoord in dit e-book.

Dit e-book is jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming op het gebied van duurzame logistiek te laten vliegen.

Download rapport Je verlaat deze website