Marktscan biologische levensmiddelen Denemarken & Zweden

Bron:

BioNederland

Dit rapport biedt een overzicht van de biologische markt in Zweden en Denemarken, inclusief belangrijke ontwikkelingen en trends.

Zweden en Denemarken staan bekend als pioniers op het gebied van duurzaamheid en biologische landbouw, met het grootste biologische marktaandeel binnen Europa en een goed ontwikkelde markt voor biologische producten. De groeiende vraag van consumenten en de overheid in deze landen naar gezonde, milieuvriendelijke en duurzame producten heeft geleid tot een bloeiende biologische sector. 

Het rapport neemt u mee op een reis door de biologische markten van Zweden en Denemarken en biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de biologische supermarkt- en foodservice-markt. Ook worden factoren onderzocht die de groei van de biologische sector stimuleren en worden kansen geĆÆdentificeerd voor nieuwe spelers die de markt willen betreden.

Dit rapport is gebaseerd op betrouwbare bronnen en biedt een uitgebreide analyse van de biologische markt in Zweden en Denemarken. Het is bedoeld voor bedrijven die actief zijn in de biologische sector en die hun kansen op deze groeiende markt willen vergroten. Met dit rapport kunnen bedrijven de markt beter begrijpen en hun strategieƫn verbeteren.

Download rapport Je verlaat deze website