Sparren over mijn plannen

Ondernemen in het buitenland leer je het best door het gewoon te doen. Maar gelukkig hoef je niet alles zelf uit te vinden. Door te praten met internationale ondernemers kun je veel kennis en inzichten opdoen. Maar er zijn ook officiële instanties en adviseurs waar je voor informatie terecht kan. We hebben de opties voor je op een rij gezet.

Is er een adviseur met wie ik kan praten over mijn exportplannen?

Is er een adviseur met wie ik kan praten over mijn exportplannen?

Er zijn verschillende partijen die ondernemers met internationale ambitie helpen bij het vinden van informatie over zakendoen met of in het buitenland. Van het geven van informatie, tot het leggen van contacten met zakenpartners en het benutten van (financiële) ondersteuning.

Lees meer

Kan ik met een ondernemer sparren over mijn export?

Kan ik met een ondernemer sparren over mijn export?

Dat kan. En het is bovendien heel verstandig! Ervaren internationale ondernemers kunnen uit eerste hand vertellen over ondernemen in het buitenland.

Lees meer
Meest recente publicaties

Netwerkbijeenkomst Landbouwattachénetwerk

De landbouwraden en landbouwattachés komen op woensdagmiddag 22 juni bijeen op de Floriade in Almere. Tijdens deze speciale netwerkbijeenkomst gaan zij graag persoonlijk en informeel in gesprek met ondernemers, onderwijsinstellingen,… Lees meer

Consultdag Mexico

Op vrijdag 3 juni organiseert WTC Leeuwarden samen met partner Holland House Mexico individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in Mexico of hun activiteiten in… Lees meer