Hoe vind ik een geschikte zakenpartner in het buitenland?

Het is niet altijd makkelijk om vanuit Nederland agenten, afnemers of partners in het buitenland te vinden. Onderstaande partners kunnen je er op verschillende manieren mee helpen. Denk aan handelsmissies, matchmaking, scans, bijeenkomsten of een-op-eenadvies.

Vanuit Nederland is het niet altijd eenvoudig om in het buitenland een zakenpartner te vinden. De regio-experts van RVO.nl gaan voor je op zoek naar buitenlandse zakenpartners, zoals agenten, distributeurs of leveranciers.

Lees meer

FME helpt technologische (lid)bedrijven om internationale kansen te verzilveren. Door middel van activiteiten, nauwe contacten en meerjarige sectorspecifieke programma's helpt FME bedrijven om Nederlandse technologie wereldwijd te exporteren.

Lees meer

NLinBusiness helpt ondernemers om wereldwijd nieuwe markten aan te boren. In kansrijke regio's organiseert NLinBusiness ondernemersreizen, netwerkborrels, seminars en workshops. Zo kom je snel in contact met interessante partners en bouw je makkelijker een eigen netwerk op.

Lees meer

Lees in het dossier Exportmanagement meer over agenten en distributeurs en download de handige checklist De buitenlandse zakenpartner.

Lees meer

Trade & Innovate with the Dutch biedt vanuit verschillende overheidspartijen georganiseerde ondernemersreizen en beurs- of conferentiedeelnames aan. De evenementen zijn vaak gericht op het vinden van de juiste zakelijke partner. Onze focus ligt daarbij vooral op Duitsland, China en de Verenigde Staten.

Lees meer

Hoe kom je in contact met relevante bedrijven in jouw sector in het buitenland? KVK biedt ondernemers via het Enterprise Europe Network mogelijkheden om in contact met collega-ondernemers en ons netwerk in binnen- en buitenland.

Lees meer