Be Smart Be International | Security bij internationaal zakendoen

vrijdag 7 juni 2024

Groningen Airport Eelde Machlaan 14A, Eelde

Organisator

WTC Leeuwarden Exportclub Noord Koninklijke Metaalunie Friese Exportclub

Evenement data

Van 7 juni 2024 07:30 Tot 7 juni 2024 11:30

Als je zaken doet met het buitenland, dan let je op de politieke en economische situatie ter plekke. Dat die situatie snel kan veranderen, laten onder andere Oekraïne en de Rode Zee zien, met voor sommige ondernemers grote gevolgen. Be Smart Be International – hét exportevent van het jaar – staat op 7 juni aanstaande daarom in het teken van veilig internationaal zakendoen.

Hoe zorg je ervoor dat je veilig zaken kunt doen in het buitenland? Hoe kies je de juiste partners en waar moet je op letten om je risico’s te minimaliseren? Een diverse groep boeiende sprekers vertelt u tijdens deze editie van Be Smart Be International op Groningen Airport Eelde over hun veiligheidservaringen in het buitenland.

Zo zal journaliste en fotografe Daphne Wesdorp haar ervaringen in oorlogsgebieden beschrijven, neemt Bart Spandaw van Spandaw & Veltman u mee in de wereld van risicomanagement en vertelt Jonas van Dorp over de veiligheidsaspecten rond een internationale luchthaven. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken en onderling kennis uit te wisselen, onder andere tijdens het afsluitende heerlijke lunchbuffet.

Sprekers zijn:

  • Jonas van Dorp, Manager CCO van Groningen Airport Eelde – Van Dorp heet u welkom geeft een toelichting over de veiligheidsaspecten rondom een internationale luchthaven.
  • Bart Spandaw van Spandaw & Veltman Roden – Spandaw is expert op het gebied van criminaliteit en beveiliging en adviseert bedrijven als zij personeel in ‘moeilijke’ landen plaatsen.
  • Egbert Swierts van Omnidrones Security – Swierts vertelt over de Drone Security Unit die zij in Noord-Nederland introduceren.
  • Daphne Wesdorp, journaliste / fotografe – Wesdorp deelt haar ervaringen in crisis- en oorlogsgebieden. Ze heeft onder meer in Koerdistan, Irak, Myanmar, Kosovo en Palestina gewerkt.
  • Eric Schouten, CEO van Dyami – Veilig reizen: Reis voorbereiding, veilig vervoer en verblijf.
  • Raymond Toet, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland / Weerbaar (Internationaal) Ondernemen.

Het gehele programma van Be Smart Be International 2024 is hier te vinden. Hier kun je je ook aanmelden.

Ga naar website Je verlaat deze website