Economische missie LSH en Hernieuwbare energie naar Kenia

maandag 14 oktober 2024

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse ambassade in Nairobi VNO-NCW Task Force Health Care

Entreekosten

950,00 Euro

Evenement data

Van 14 oktober 2024 09:00 Tot 18 oktober 2024 18:00

Bent u actief in Life sciences & health (LSH) of in hernieuwbare energie? Of biedt u oplossingen met zonne-energie voor bedrijven? En wilt u kansen onderzoeken, zakendoen of investeren in Kenia? 

Meld u dan nu aan voor deze economische missie.

Belangrijk om te weten is dat deze missie onder leiding staat van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De voorzitter van VNO-NCW (Ingrid Thijssen) is zakelijk missieleider.

Deze missie biedt Nederlandse bedrijven uit de gezondheidszorg (LSH) en hernieuwbare energie veel mogelijkheden om te netwerken. Zij komen in Kenia in contact met mogelijke zakenpartners en opdrachtgevers. Ook komen zij meer te weten over hun kansen en uitdagingen op de Keniaanse markt.

Voor beide sectoren start de missie met een zakelijk forum in hoofdstad Nairobi. Nederlandse bedrijven en de Keniaanse overheid delen daar hun kennis en ervaring. Op het programma staan ook veldbezoeken aan Kisumu (LSH) en Naivasha (hernieuwbare energie) om deelnemers hun kansen te laten onderzoeken.

Ga naar website Je verlaat deze website