Hoe werkt internationaal betalingsverkeer?

Ondernemers die over de grens zakendoen, krijgen te maken met internationaal betalingsverkeer. Welke betaalmethodes zijn er? Hoe dek je betalingsrisico’s af? En waar vind je als ondernemer de juiste informatie?

Hoe lang moet je als ondernemer wachten op een betaling? En hoe weet je zeker welke afnemers en banken je kunt vertrouwen? NLinBusiness brengt je graag in contact met andere ondernemers. Zo kun je sparren en ervaringen uitwisselen.

Lees meer

Internationale betalingen verschillen in een aantal opzichten van binnenlandse betalingen. Hoe zit het bijvoorbeeld met koersrisico's van vreemde valuta? Evofenedex vertelt je meer!

Lees meer

Bij internationaal zakendoen, is het verkrijgen van zekerheid van groot belang. Een exporteur verlangt zekerheid van betaling, en een importeur verlangt tijdige levering van juiste goederen. Er zijn diverse bancaire oplossingen om de risico’s van non-betaling en non-levering te beperken. KVK helpt je met informatie en inspiratie.

Lees meer

Je internationale betalingsverkeer goed inrichten, is belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Onze experts helpen je daar graag mee. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer