Kan ik met een ondernemer sparren over mijn export?

Sparren met internationale ondernemers is een mooie aanvulling op de informatie die je krijgt bij officiële instanties. Ondernemen is uiteindelijk ook gewoon doen en daar leer je vaak het meest van. Zo kunnen andere ondernemers je informatie geven over de beste vestigingslocaties, de cultuur, de omgangsvormen en alle andere ongeschreven wetten en regels in een land. Waardevolle informatie waarmee je jouw bedrijf snel verder kan helpen.

NlinBusiness brengt je in contact met andere ondernemers en lokale dienstverleners in het land waar je zaken gaat doen. Dat doen zij bijvoorbeeld door het (mede)organiseren van evenementen, ondernemersreizen en door het aanbieden van relevante informatie. Voor ondernemers, door ondernemers. NLinBusiness is de ultieme ondernemersgids op weg naar het buitenland.

Lees meer

De vereniging evofenedex geeft toegang tot een groot ondernemersnetwerk van bedrijven die vanuit Nederland over de hele wereld zaken doen. Met bedrijven uit alle sectoren, van kleinbedrijf tot multinational, is evofenedex een ideale plek om met andere ondernemers van gedachten te wisselen. We organiseren regelmatig netwerkevenementen en zoeken ook graag persoonlijk naar een geschikte sparringspartner.

Lees meer

FME kan lidbedrijven in contact brengen met andere bedrijven in de technologische sector, zodat je met hen kunt overleggen over plannen of issues. Ook helpt FME om leden internationaal in contact te brengen met de juiste partijen. Ook tijdens activiteiten van FME kun je sparren met andere ondernemers.

Lees meer

Ondernemen is doorzetten, aanpassen en keuzes maken. Maar je kunt als ondernemer niet alles weten. We spraken afgelopen tijd zo’n 60.000 ondernemers uit bijna alle branches. We hebben geluisterd en geholpen. Zo weten we nog beter wat er speelt. En hebben we voor jou antwoord op wat er mag en wat er kan. Kom in contact met ons KVK Adviesteam.

Lees meer