Amsterdam India Business Journey

Start datum: 
zondag 13 november 2016

Reis met de Metropoolregio Amsterdam en IndiaConnected naar India. Ontmoet potentiële zakenpartners en verken de mogelijkheden voor uw bedrijf in het Indiase zakencentrum Mumbai en smart city Pune.
Elk jaar neemt IndiaConnected een mooie groep bedrijven mee op een inspirerende, leerzame en bovenal pragmatische zakenreis naar India. Dit jaar organiseren we de Ondernemen in India reis in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam. De delegatie zal onder leiding staan van Jaap Bond, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland.

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de RVO Missievoucher.

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities.
Via de interactieve wereldkaart ziet u in één oogopslag allerlei relevante informatie.

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending?