Healthcare missie naar India

Met een exclusief bezoek aan het NATHEALTH (Healthcare Federation of India) Annu
Start datum: 
woensdag 16 maart 2016

Van 16 tot en met 18 maart 2016 organiseert de Task Force Health Care, de Nederlandse Ambassade in New Delhi i.s.m. de NATHEALTH Healthcare Federation of India een Life Sciences & Health missie naar India. Uniek bezoek aan NATHEALTH NATHEALTH is een federatie van verschillende belangrijke stakeholders uit de Indiase gezondheidszorg. Onder de leden van NATHEALTH zitten grote toonaangevende ziekenhuisgroepen, medische instellingen, medisch technologische bedrijven en kennisinstellingen. Prominente leden van NATHEALTH zijn Apollo, Fortis, Max Healthcare, Johnson&Johnson en Hinduja.

Handige wegwijzer

De wegwijzer internationaal zakendoen biedt ondernemers een totaaloverzicht van de internationale dienstverlening van de Nederlandse overheid. Of het nu gaat om startende of ervaren ondernemers op de internationale markt, de wegwijzer geeft inzicht in welke partijen en diensten verder kunnen helpen.

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de RVO Missievoucher.

Trends in Export

Dit jaar staat het thema: 'Handel binnen de Europese interne markt' centraal. Al jaren gaat het overgrote merendeel van onze export naar landen binnen de Europese Unie. Vanaf 1 januari 2016 is Nederland voorzitter van de EU.

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending?

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities.
Via de interactieve wereldkaart ziet u in één oogopslag allerlei relevante informatie.