Canada

Health handelsmissie naar Canada

Rehabilitation & Smart Aging

Bent u actief in de Life Sciences & Health- sector en geïnteresseerd in Canada? De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LS&H-sector in Canada verder te verkennen.

WEFTEC Chicago

Het Holland Pavilion is het middelpunt zijn de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2019.
Met 22.000 bezoekers biedt deze grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen en netwerk uit te breiden.

Missie Collision Toronto

Beursbezoek en missie voor tech

Van 20-23 mei vindt de snelst groeiende tech conferentie van Noord Amerika plaats in Toronto.

Outsource to the Caribbean

Outsource to the Caribbean Confe

The Caribbean Export Development Agency (Caribbean Export), in partnership with the Caribbean Association of Investment Promotion agencies (CAIPA), has set its sights once again on increasing its share of the growing US$140 billion outsourcing industry, with the hosting of the biennial Outsource to the Caribbean Con

Canada: voedselverwerkende industrie

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Canada biedt kansen voor de Nederlandse voedselverwerkende industrie. De Canadese overheid streeft ernaar om Canada te positioneren als wereldwijde koploper op het gebied van voedingsmiddelen.

Investeringen om Manitoba te vergroenen

Investeringsovereenkomst voor Canadese provincie

De Canadese federale overheid en de provincie Manitoba hebben een overeenkomst getekend voor een investering van 1,1 miljard Canadese dollars (CAD) in projecten om de infrastructuur van Manitoba te verbeteren.

Mogelijkheden zijn er op het gebied van:

Het oprichten van een vestiging in Canada

De belangrijkste aandachtspunten

Nederlandse innovatie in goederen en diensten trekt de aandacht in Canada. Waar moet je op letten bij het oprichten van een lokale eigen vestiging?