Frankrijk

IAAPA EXPO EUROPE & Parijs

Tijdens deze tweedaagse reis, combineren we een bezoek aan de IAAPA EXPO EUROPE met een Inspiratietour door de stad van de liefde. Deze Europese beurs is toonaangevend en wereldwijd dé beurs op het gebied van hospitality, horeca en leisure.

2 Seas Mid-Term Review

Benieuwd welke resultaten tot nu toe zijn behaald bij het 2Zeeën-programma van INTERREG? Kom dan op 25 en 26 april naar 2 Seas Mid-Term Review in Gent ICC.

Holland Mission Zero Paviljoen

Tijdens Electric Vehicle Symposi

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer? En wilt u zakendoen in Frankrijk?

Holland Business Lounge tijdens ExpoBiogaz

Bent u actief op het gebied van biogas en heeft u interesse in de Franse biogasmarkt? Neem dan op 12 en 13 juni deel aan de Holland Business Lounge tijdens de vakbeurs ExpoBiogaz in Lille.

Save the date: Missie gezondheidszorg Parijs

Van 21 tot en met 23 mei organiseren wij een economische missie naar de Paris Healthcare Week. Bent u actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Frankrijk?

Holland Paviljoen M&O Paris

Uitnodiging: Dutch Design Pavili

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt.

De Franse mode-industrie

Podcast de ondernemersdesk | Europa

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Frankrijk. De mode-industrie biedt volop kansen. Innovatie en wetenschap vieren daar hoogtijdagen.

Pagina's