Sectorbreed

Uitnodiging Duitsland-Borrel

Met een financiële ruggensteun d

U wilt de positie van uw bedrijf (verder) verbeteren op een buitenlandse markt en u heeft hiervoor ondersteuning op juridisch en fiscaal gebied nodig? Dan kunt u een kennisvoucher internationaal ondernemen aanvragen en krijgt 50% tegemoetkoming in de kosten.

Zakendoen met de Verenigde Naties

Innovatie voor noodhulp en weder

Heeft u een innovatief product om de noodhulp en wederopbouw te verbeteren? En denkt u dat uw product geschikt is voor VN-organisaties en NGO’s?

Uitnodiging Jour Fix

“De hele spanbreedte tussen eufo

Vaak krijg je de indruk dat werkelijk niets zich beweegt. We struikelen jaren over dezelfde problemen, zonder ook maar in de buurt van een oplossing te komen. Bijna iedereen die op het gebied van grensoverschrijdende samenwerking tussen Duitsland en Nederland onderweg is, kent zulke “favoriete onderwerpen”.

Klaar voor de start? Export!

Ziet u kansen voor uw product in het buitenland, maar zoekt u hulp bij het zetten van de eerste stap? Of exporteert u al, maar wilt u nieuwe markten verkennen?

Handelsmissie HUB Camara 2019

Nederlands Caraibisch Gebied

HUB Camara is het ideale platform om in een enkele ruimte een verscheidenheid aan formele, nationale en internationale sectoren te verbinden en te concentreren. Hier hebben kleine, middelgrote en grote bedrijven de mogelijkheid om nieuwe relaties en contacten te leggen in een puur zakelijke omgeving (B2B).

EXPOCOMER 2019

The Chamber of Commerce, Industries and Agriculture of Panama, organizes EXPOCOMER 2019, a trade fair that has an important exhibition area and international business matchmaking. This event will take place from March 27 to 30, 2019, at the ATLAPA Convention Center - Panama City.

Outsource to the Caribbean

Outsource to the Caribbean Confe

The Caribbean Export Development Agency (Caribbean Export), in partnership with the Caribbean Association of Investment Promotion agencies (CAIPA), has set its sights once again on increasing its share of the growing US$140 billion outsourcing industry, with the hosting of the biennial Outsource to the Caribbean Con

Trends in Export 2019

Wat zijn de verwachtingen voor d

Het onderzoek Trends in Export is een gezamenlijk initiatief van Atradius en evofenedex dat sinds 1998 jaarlijks wordt uitgevoerd onder 4.000 exporteurs.

Symposium Rusland

De onderliggende risico's b

Net als voor leveringen aan andere landen, zijn aan leveringen in Rusland bepaalde risico’s verbonden die niet volledig uit te sluiten zijn, zelfs wanneer alle wettelijke aspecten getoetst en nageleefd worden.

Pagina's