Agri & Food (topsector)

Dutch Pavilion

Taste The Future

Gielissen zorgt er met een spraakmakend pavilion voor, dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die fraaie context kunt ú zich als bedrijf scherp profileren.

Holland Paviljoenen Op Iran Agrofood 2019

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 26e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement, die 1.225 exposanten uit 29 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2018.
De volgende beurzen maken onderdeel van deze evenement:

Missie Scale-ups water, voedsel en energie

Bent u actief op het gebied van water, voedsel en energie én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) te verkennen?

Global Forum for Innovations in Agriculture

The UAE’s food imports currently stand at 90%. This due to the challenges the region faces producing its own food. In the UAE, less than five per cent of land is arable and water is scarce.

Handelsreis Beijing & Shanghai

De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden in Beijing en Shanghai te bieden hebben.
Deze reis is vooral gericht op agricultuur.

Roadshow tuinbouwtechnologie

Ten tijde van de ProFlora Colomb

Heeft u belangstelling voor de tuinbouw- en bloemensector in Colombia? Neem dan van 30 september t/m 4 oktober 2019 deel aan de roadshow tuinbouwtechnologie, welke plaatsvindt rondom de Proflora 2019.

Kansenseminar zakendoen in West-Afrika

Bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in West-Afrika? Wilt u in één middag met de Nederlandse ambassades in Benin, Ghana, Ivoorkust, Mali, Nigeria en Senegal spreken?

Pagina's

Agri & Food (topsector) | Internationaal Ondernemen

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.