Biotechnologie

Holland Paviljoen Expo Agrofuturo 2019

Bent u actief in de agrosector en heeft u belangstelling voor de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia u biedt? Wilt u in de voetsporen treden van de ruim 50 Nederlandse bedrijven die in de afgelopen jaren hebben deelgenomen?

Infra Oman 2019 – Water & Environment

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Water and Environment” Expo en Conference, het grootste evenement voor water- en milieutechnologie in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Desalination Equipment
• Fountains & Pools
• Hazardous Waste Clean-Up
• Pipes & Plumbing
• Pollution Control Equipment

Trade Mission “Accelerating Capital” Tel Aviv

Private Equity, Venture Capital

Doel van de reis is om kennis te maken en samenwerking te verkennen met het Israelische VC/accelerator ecosysteem/industrie en het versterken van de relaties tussen de startup, accelerator- en investeerdersecosystemen van Nederland en Israël.

Huge Business Opportunities for Bio Fuel

Building a Bio- Circular Economy

Join the webinar organized by NBSO Ahmedabad (trade office of RVO) to know more. Dutch investors or technology owners with expertise in 2nd generation biofuel technology to convert ligno-cellulosic agro waste ethanol have an 1,6 Billion Euro opportunity in India.

The Eastern Economic Corridor Thailand

Opportunities for Dutch businesses in the EEC

The Eastern Economic Corridor (EEC) is a large scale development project where the Thai government expects USD 50 bn worth of investments in the provinces Rayong, Chonburi, and Chachoengsao in the next 5 years.

Nederlandse 'start- en scale-ups' in Japan

De kansen voor jonge Nederlandse techbedrijven op de Japanse markt

Japan was jarenlang op verschillende terreinen koploper in technologische innovatie. Door de razendsnelle ontwikkelingen in de rest van de wereld zijn Japanse bedrijven echter geregeld voorbij gestreefd door internationale concurrenten.