Creatieve industrie (topsector)

Architect '19

Architect '19, organized by the Association of Siamese Architects (ASA), is the biggest Expo of architectural works, materials, and construction technology in Southeast Asia, attracting more than 400,000 participants each year. Architect ’19 is the ideal gateway into the 600 million strong ASEAN market.

Sonar+D

Van 17 t/m 20 juli vindt in Barcelona het evenement Sónar+D plaats. Sónar+D is een internationale conferentie met een interdisciplinaire insteek. De drie dagen staan in het teken van interactie tussen professionals uit de creatieve, technologische en culturele industrie.

Barcelona Design Week

Het Barcelona Design Festival, georganiseerd door BCD en FAD, richt zich op het op internationaal op de kaart zetten van de stad Barcelona als wereldhoofdstad van Design en Innovatie.

Primavera Pro 2019

Van 29 mei tot en met 2 juni vindt in Barcelona het Primavera Pro plaats. Dit evenement staat vandaag de dag bekend als de wereldwijde ontmoetingsplek voor de muziekindustrie.

Handelsmissie Silicon Valley

Being risk aware is a great trad

Risicobewust zijn is een goede manier om een duurzaam bedrijf op te bouwen, maar om te groeien en te slagen, moet je veranderingen aanbrengen.
Leer van de beste in het veld, van de ondernemers en durfkapitalisten die het goed doen in een van de meest concurrerende gebieden ter wereld.

Mobile World Congress (MWC)

Van 25 februari tot 28 februari vindt in Barcelona ´s werelds grootste bijeenkomst van de mobiele industrie plaats: Mobile World Congress. Nederland is in februari 2019 met een Holland High Tech paviljoen en een Holland Lounge op het MWC in Barcelona aanwezig.

Handelsmissie BC en Buildex Vancouver 2019

Europese innovatoes voor West Ca

As part of the BlueWorxx program to support Dutch and European innovators to get access to the West coast market of the North American and Canadian, World of Walas organises a trade mission to Vancouver, including the participation at Buildex 2019.

Pagina's