Water (topsector)

7 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agricultur

Dit jaar vindt de 37e editie plaats van de Saudi Agriculture exhibition. Vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business zijn aanwezig, zoals agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi Arabië en de rest van de regio zijn aanwezig.

Road2theGulfXL: zakendoen in de Golfstaten

Heeft u de ambitie om te ondernemen in de Golfstaten? En wilt u weten welke kansen er zijn voor Nederlandse ondernemers? Kom op donderdag 13 september naar de Road2theGulfXL in Nieuwegein.

Blue Economy Conference Kenia

Heeft u interesse in de Blue Economy? Wilt u meer leren over het innovatief inzetten van water om duurzame welvaart te creëren?

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Handelsmissie naar Pakistan

Bent u ondernemer en actief in de haveninfrastructuur, havenlogistiek, havenontwikkeling, scheepsbouw, baggeren of andere sectoren gerelateerd aan de maritieme sector?

WATEX Iran en RoadShow

Water en Afval Business in Iran

De 14e editie van de waterbeurs WATEX vindt plaats 3-6 okt in Teheran. Een uitgelezen mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om de Iraanse partners te laten zien dat we verder willen bouwen aan de handelsrelatie, ondanks de onzekere internationale situatie.

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

Matchmaking Event SMM

Speeddating met nieuwe maritieme

Van 4 tot en met 7 september 2018 vindt in Hamburg de SMM plaats, ’s werelds grootste maritieme beurs. De vorige editie trok maar liefst 2200 exposanten en 50.000 bezoekers uit de hele wereld. Tijdens de beurs organiseert het Enterprise Europe network het matchmaking event MariMatch.

Pagina's