Water (topsector)

RE-BROWN Conference

Conference on Remediation and Br

The 2-day event provides an opportunity to hear R&D results and technological solutions, the measuring and sampling methods for newly discovered pollutants, and the results of the investigation on environmental and health hazards at abandoned, contaminated industrial areas.

B2b-matchmaking tijdens AquaConSoil

Zoekt u internationale partners om mee samen te werken op het gebied van duurzaam bodem- en watermanagement? Neem dan deel aan de b2b-matchmaking tijdens AquaConSoil.

WEFTEC Chicago

Het Holland Pavilion is het middelpunt zijn de Nederlandse activiteiten tijdens de WEFTEC 2019.
Met 22.000 bezoekers biedt deze grootste watertechnologiebeurs van Noord-Amerika uw organisatie een excellente gelegenheid om uw producten en kennis te delen en netwerk uit te breiden.

Economische missie Boston

Met minister-president Rutte, mi

Wilt u zakendoen of kennis opdoen over LSH, Robotics/AI of Climate Resilience in Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts?

TER Denemarken & Zweden

Verken de Deense en Zweedse mark

Wil je in korte tijd de Zweedse en Deense markt verkennen, je netwerk uitbreiden en je innovatie producten/diensten presenteren bij reders? Meld je dan nu aan voor de Technology Exchange Roadshow (TER) Denemarken & Zweden die plaatsvindt van 3 tot en met 6 september 2019.

2 Seas Mid-Term Review

Benieuwd welke resultaten tot nu toe zijn behaald bij het 2Zeeën-programma van INTERREG? Kom dan op 25 en 26 april naar 2 Seas Mid-Term Review in Gent ICC.

Handelsmissie Kroatië

Unieke handelsmissie Kroatië

Echt een unieke handelsmissie zoals men vroeger ook reisde.

EuroTier China

Deze beurs is bedoeld voor firma

China is de op één na grootste economie ter wereld na de VS, een enorme vleesproducent en de toonaangevende natie als het gaat om aquacultuur.

Pagina's