Innovatiemissie fotonica naar China

Saturday 16 March 2019
China: Hong Kong, Wuhan, Shanghai
Event dates:
16-03-2019untill 22-03-2019China: Hong Kong, Wuhan, Shanghai
Organising party: 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Innovatie Attaché Netwerk
Entry fee: 
Betaald
Bedrag: 
Deelnamekosten zijn € 250 per persoon, exclusief btw
Language of communication: 
English
Registration deadline: 
Tuesday 05 February 2019

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met China? Ga dan in maart mee met onze fotonica innovatiemissie.
Net zoals een eerdere fotonicainnovatiemissie naar Taiwan in november 2017, zijn de thema’s integrated photonics en fiber optic sensing relevant voor deze missie. Er is echter ook ruimte voor andere onderwerpen. De combinatie met Semicon China kan interessant zijn voor fotonicatoepassingen in de halfgeleiderindustrie. Daarnaast zijn lasers en optische componenten relevant tijdens Laser World of Photonics in Shanghai en in de Optics Valley in Wuhan.
Het doel van de missie is om R&D kansen te identificeren, nieuwe toepassingen te verkennen, en relaties in China op te bouwen en te versterken.
China, 'de fabriek van de wereld', zit midden in een overgang naar een hightech maakland. Daarnaast is het land al jaren koploper op grote infrastructuurprojecten. Dit maakt het een enorme markt voor fotonicaoplossingen zoals fiber optic sensing.

Country (location of the event): 
China
Region: 
Azië